Balaganwkuchni.wordpress.com

Balaganwkuchni ma miejsce 122 776 w rankingu w Polsce. 'BAŁAGAN W KUCHNI | gotowanie to nie matematyka a sztuka, więc bałagan jest wskazany.'

122 776Miejsce w rankingu w Polsce

--Miejsce Na Świecie

Stron oglądanych miesięcznie< 300
Odwiedzających miesięcznie< 300
Wartość na odwiedzającego0,31 zł
Szacowana wartość587,73 zł *
Linki zewnętrzne8
Ilość stron780
Słowa kluczowe
Niedostępne

*Dane szacunkowe, przeczytaj wyłączenie odpowiedzialności.
Ostatnia aktualizacja: 28.05.2016

Podobne domeny
  • balagany - Domena hostowana na serwerach 2BE.PL

    balagany.pl

  •  Build a website with WordPress.com

    balaganyblogie.com

  • balais.pl

    balais.pl

  • profIT | Profesjonalne IT

    balaj.pl

  • BALAJCZA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych - STRONA GŁÓWNA

    balajcza.pl

Zawartość

www.Balaganwkuchni.wordpress.com

Tematy: BaŁagan W Kuchni, O Mnie, Bakalie, Kuleczki Bakaliowe, i Kulki Bakaliowe.

LinkiSerwer
Polozenie Serwera
Automattic Inc
California
San Francisco
Stany Zjednoczone
37.748423, -122.413671

Numer IP serwera Balaganwkuchni.wordpress.com to 192.0.78.12. Automattic Inc (California, San Francisco) jest lokalizacją serwera nginx.

IP: 192.0.78.12

Web serwer: nginx

kodowanie: utf-8

PING lb.wordpress.com (192.0.78.13) 56(84) bajtów danych.
64 bajty od 192.0.78.13: icmp_seq=1 ttl=58 czas=11.6 ms
64 bajty od 192.0.78.13: icmp_seq=2 ttl=58 czas=11.7 ms
64 bajty od 192.0.78.13: icmp_seq=3 ttl=58 czas=11.7 ms
--- lb.wordpress.com ping statystyka ---
3 pakiety przesyłane, 3 otrzymał, 0% utraty pakietów, czas 2013ms
rtt min/avg/max/mdev = 11.669/11.713/11.767/0.131 ms
rtt min/avg/max/mdev = 11.669/11.713/11.767/0.131 ms

Wynik testu prędkości ping wynosi 11.6 ms.

Ustawienia Serwera
Server:nginx
Date:--
Content-Type:text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding:chunked
Connection:keep-alive
Vary:Accept-Encoding
Vary:Cookie
X-hacker:If you're reading this, you should visit automattic.com/jobs and apply to join the fun, mention this header.
X-Pingback:https:///xmlrpc.php
Link: